Galen ponny

Idag blev det paddockpass med studsbollen, red först ut en sväng sen joggade jag henne i paddocken och avslutade med en skrittrunda ute, hon var galen och härlig som hon alltid är när det blir lite kallare.


Secret update

Lilla S kommer stå kvar ute i Ätran ett tag till, iallafall tills jag bestämt mig helt vad jag vill göra med han, kommer ta hem honom nästa sommar och rida in honom, men återstår det att se ifall jag behåller honom efter det eller säljer, om jag lägger lite tid och utbildar eller låter någon tävla honom åt mig. Får se helt enkelt. 
 
Oavsett så kommer han att kasteras nu inför hösten, skönt att få det gjort!
 
 

makeover

Igår fick Noreen sig en ordentlig omgång med borsten, hennes man är nu lång och tänker låta den växa faktiskt, det blir bara fel när jag försöker klippa den och hon tycker inte om att bli ryckt, bättre att ha en lång tunn man än kort och tjock.
 
Klippte iallafall stubben mellan öronen, svansen, flätade svans och putsade henne på hela kroppen, tyckte att jag kände någon konstig bula under magen, men kan ha varit ett insektsbett eller liknande, får se idag ifall det är kvar, annars longerar jag henne. ( det var bakom sadelgjordsläget så ej framkallat av det )
 
 
imorgon ska jag köpa spånbalar och flytta över allt mitt till en av de andra boxarna, skura rent krubbor, sopa väggar och sedan fylla med nytt fräscht spån. Åh! Ser verkligen fram emot installningen, men eftersom att det fortfarande är över 20 grader ute så tror jag att vi kommer ha dom ute ett tag till, fast stödfodra. 
 
Eftersom att hästar åker, och nya hästar kommer så får jag flytta ur min stooora box, kommer istället ha en box med fönster och så får hon står bredvid sin hagkompis Buster, vilket kommer bli kanon! 
 

Back to reality

Nu är semestern över för min del, har iofs jobbat hela sommaren, men tre veckor i spanien har jag lyckats få in och massa stranddagar + festkvällar så det både räcker och blir över, så nu är det 100% häst som gäller igen, iallafall tills jag fått lite klarhet över vad jag vill göra. 
 
Idag var första ridpasset på några veckor, skrittade henne i lång och låg form, böjde och flyttade bogar och sen joggade jag henne lite längs fyrkanten, hon var lite smågalen, hoppade till för småsaker osv, men tillslut fick vi ett fint flyt, ca 20 minuters ridning blev det idag, borstade även igenom henne ordentligt, redde ut man och svans som blivit en enda stor tova - haha. Imorgon ska jag markträna henne lite är tanken, känna vart jag har henne, lär få börja om på vissa plan, men tror att det kommer gå hyfsat fort att komma tillbaka till där vi var när vi gick på semestervila. 
 
 
lite puss efter ridpasset