Efter vila kommer stormen

Noreen har fått en liten microvila pga det förbaskade underlaget.. men idag fick hon ridas igen. Tanken var att rida igenom henne i paddocken då större delar av paddocken är torr, men det var fler som tänkte samma sak och vi fick trängas med två andra ekipage, varav ett som inte står i stallet = ny häst = liiiivsfarligt enligt Ninan ;)
Hon var spänd, nervig och allmänt jobbig. Skrittade henne bara innanför spåret till att börja, för att få henne lugn i den miljön, när det gick bra övergick vi till traven, som var något hackig och spänd men hon slappande av stundvis och var fin, men sen kom en häst upp bakom så hon skenade iväg i fullfart.. hoppla. Då var det bara att börja om. Hon försökte även kicka efter en häst, vilket var fruktansvärt pinsamt, men samtidigt gäller det att hålla avstånd när man ser att en häst är såpass nervig som Noreen är.
 
När hon var lugn och avslappnad i traven också fick hon avsluta med att skritta ut en runda, hon var helt slut när vi skrittade av så förhoppningsvis blev det lite träning för henne trots det korta och inte särskilt intensiva passet. Imorgon hoppas vi på fint väder så att vi kan trimma lite.
 
 
denna bilden beskriver henne ganska bra, fullfart.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback