Update om Ninan

Var nere och tog in Noreen vid halv sex idag. Hon har ju inte stått ute så länge idag, men eftersom att hon varit lite stressad så var det lika bra, hon gnäggade när jag kom cyklande.. hehe. Trots att hon hade fått hö i hagen så stod hon och ville in, kan det vara så att min matglada tös är mätt för en gångsskull??!!, det tror jag nog allt eftersom att hon inte var särskilt intresserad av höet i boxen heller, utan drack en halv hink vatten ( vattnet fryser så snabbt ute i hagen så hon får rikligt med vatten under tiden hon står inne ) och började slicka på saltstenshållaren, där smakade det nog gott :)
 
Hon var ovanligt gosig och mammig och det märktes att hon var lite stressad och nervig, stackars älsklingen. Någon ridtur eller promenad blev det ej då det blåste STORM ute.. fullkomligt storm.. stallet ligger precis vid havet så när det blåser så är det kraftiga vindar som gäller.. kul att ha motvind hela vägen ;)
 
 
update: Secret hade stått still hela vägen till Ätran och det hade gått bra i hagen :) så skönt att veta att han har det bra! :D



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback