Miljöträning

promenerat hästarna hela veckan, mer och mer för varje dag. Vänjer dom vid asfalten succesivt eftersom att det såklart inte går att börja promenera långa rundor på asfalt när hästen ej är van vid underlaget. 
Idag blev det lite oplanerad miljöträning också. När vi gick ner bland husen så var hästarna riktigt nyfikna på allt runt om. Presening som blåste, lyktor, soptunnor, brunnar osv. Noreen gick tätt intill, frustade och blåste upp sig ett par gånger men skötte sig fin fint. Secret tyckte bara att allt var spännande, några hopp här och där ( drama queen ), men tyckte mest det var kul. 
 
Fick även möte av en bil, vilket fick mig komma på att vi glömt reflexer. Som tur var höll vi oss bara runt vägarna som ligger alldeles bakom gården så vi vände hemåt igen. Imorgon blir det lite längre promenad ( med reflexer ) och tanken är att gå mer och mer för varje dag som går, förberedande inför igångsättningen igen.
 
 
Noreen och Secret tycker bägge två att denna miljöträningen är läskig, dom har fått se en värld utanför stallet, hagen och stranden och det klart att det är väldigt mycket nytt att ta in, men jag tycker att dom är jätteduktiga :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback