Galenpanna

Noreen kunde inte skritta idag, det var fullkomligt omöjligt, var tvungen att hålla henne HELA tiden i början, vilket jag såklart inte vill göra, men hon lyssnade inte för fem öre, fick göra volter, halter osv hela tiden för att få hennes uppmärksamhet, hon var pigg så in i norden och helt galen av energi. Vi skrittade i ca 30 minuter, sen fick hon trava lite runt hagarna. Vi har ett par halmbalar stående bredvid paddocken som småtjejerna använt som hinder, styrde henne emot det i trav för att se ifall hon vågade gå nära, då tar hon ett rejält skutt över och flyger iväg i bock och ruskar på huvudet, det var tydligen kul att hoppa.. haha, hon fick komma en gång till och klippte det perfekt.
 
Sen fick hon lov att galoppera på grusvägen några vändor innan vi travade av och sen skrittade runt hagarna och paddocken igen. Red ganska länge ( mycket skritt ) men hon blev inte det minsta trött.. så imorgon ska vi nog longera för att få henne att jobba med huvudet lite.
 
 
det börjar hända saker med hennes kropp nu, hon börjar bli lite rundare om rumpan och får lite mer muskler om ryggen och rumpan, ser fram emot hennes kroppsliga utveckling.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback