Igår och planer för dagen

Igår var Noreen lika tragglig i höger, det släppte emellanåt, men såfort hon jobbade upp sig ordentligt så flög hon upp med huvudet och började springa, eller taktade och tyckte att det var såå jobbigt, kände på ryggen efteråt, och hon var lite spänd i högersidan, ville inte riktigt flytta in bakbenet där, så idag så ska vi jobba ifrån marken, för att jobba igenom henne ordentligt i sidan och få igenom böjningarna utan att hon kan springa iväg. Hon har haft en lite spänning där tidigare i vintras pga kylan ( förmodligen ), men som lossat, men undertiden hon vilade i några dagar så måste hon ha blivit lite stel igen. 
 
När jag jobbar henne ifrån marken så börjar jag med att skritta henne nära mig, går lite snett bakom, driver henne framåt och ställer samtidigt henne ganska ordentligt, ber om en låg form. Skrittar henne ej på en volt utan försöker driva henne framåt så att vi rör oss på en större yta, för att inte slita på henne. 
Efter det flyttar vi oss för sidan längs staketet brukar gå en hel långsida, ta ett varv på en volt och sedan gå en långsida igen, så att hon får sätta bakbenen under sig och sträcka ut i ryggen ordentligt. 
 
Sen brukar vi röra oss i kontrollerad lugn trav, här har vi haft lite problem tidigare, hon har tramsat och dummat sig, så ska försöka få lite mer ordning på henne idag, jobba henne ordentligt i skritten innan vi börjar trava. 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback