Shine bright like a diamond

 
Imorse hade det blåst så jävligt att Noreens täcke blåst av, sen hade hon fastnat med huvudet mellan och lyckats hoppa ur det.. en vättskrämd Liselotte ( Rosalitas ägare ) fick vittna detta och i panik försökt ringa mig, men eftersom att jag lyckats tappa mobilen i toalettstolen och var onåbar så var det helt lönlöst. Som tur är klarade hon sig ur det bra, men fick stå hela dagen i hagen utan täcke.. stackars bebis. 
Tog in dom vid fyra tiden, sen fick hon hö, mockade medan bebis stod i stallgången och i vanlig ordning lockade han till sig folk utifrån som kom in och gosade med honom, haha. Om det är något han kan så är det att locka till sig publik ;)
 
Sen fick dom äta, bebis ur sitt hönät för att hålla sig sysselsatt, och när det var slut så blev hönätet helt plötsligt en leksak.. och tror att det var roligare utan hö än med hö om jag ska vara ärlig. 
 
Gjorde i ordning maten och såg till att allt var rent och snyggt, borstade bägge hästarna och sopade stallgången. Myskväll i stallet med andra ord.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback