Bebitårna skjuter iväg

På bara två veckor har Secert gått ifrån perfekta hovar till riiiktigt långa tår.. förstår inte vad som flugit i fötterna på honom.. aja. Hovis är iallafall bokad i nästa vecka, så det blir fixat innan vi åker. Noreens hovar växer också snabbare på sommaren, men borde kunna vänta tills efter att vi kommit hem, annars får jag ringa dit hovis ändå, Matilda får hålla koll på fötterna helt enkelt :)
 
Är inte säker på när man brukar verka första gången på föl ( i grunden helt okunnig när det gäller föl.. men lär mig :) ), men tror att det är runt denna tidpunkt, nu på sommaren har även hovarna tendens att växa snabbare.
 
 
blir spännande att se exakt hur mycket han lyckas skämma ut matte.. har trots allt övat på att lyfta ben sedan vecka 1 och vi gör det varje vecka.. 


Verka hovarna på ett föl kan man göra när de är 2-3 månade så att hovslagaren kan rätta till e.v. sneda hovar eller benställningar. :-P

Svar: Tack så mycket! :) har bokat tid för hovslagare, men hon har kollat på dom tidigare utan att tyckt det behövdes göra något :)
Hästdagboken

2012-07-17 // 11:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback