Visste ni att..

.. jag har ryggskador som gör att mitt dagliga stallarbete tar dubbelt sålång tid som det i vanliga fall skulle göra.
Jag har en väldigt dålig rygg pga min hudsjukdom och mina leder är inget att hänga i granen. År av ridning och stallarbete har inte gjort saken bättre och ibland blir jag helt sängliggandes.
Jag klagar inte så ofta hos mina föräldrar, jag vill ju klara allt själv. Men ibland blir det att mamma eller pappa får hjälpa mig att mocka, fylla på vatten i hagen eller bära höbalar..
Exempelvis kan jag inte mocka efter ett ridpass, då behöver jag lägga mig ner. Så jag passar alltid på att mocka innan och kan då rida tills det säger stopp, mycket smidigare.
Jag tänker hålla på med hästar sålänge jag känner att jag klarar det. Och jag ska även träffa doktorer som är specialister inom området och hoppas att det finns något som kan hjälpa mig.
Det är inte alls kul att känna sig begränsad när man har att göra med något man värderar så högt.
Jag har ej varit med om någon olycka eller liknande.. utan en vanlig avramling tar otroligt mycket på min kropp då den är väldigt skör. Så ramlar jag av på mjukt underlag så kan jag bli sängliggandes en hel vecka.
Det är tur att jag har snälla hästar som inte kastar av mig så mycket och gulliga föräldrar som hjälper mig när jag inte kan :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback