stackars hästar!

Hagarna är som isbanor och både Rosalita och Dido har idag halkat. Så när jag kom ner så vart tjejerna inne och åt. Tog ut Rosalita i gången, kollade igenom ben och bytte täcke medan jag mockade. Sen vart det Noreens tur, ut i gången och kollade igenom henne eftersom att grannen hade sagt att hon gått lite stelt ut i hagen idag, full förståligt med tanke på att det var skithalt! Hon var iallafall fin om benen och varken varm eller svullen någonstans så misstänker att det inte är något farligt.
Båda hästarna fick extra med hö och vatten. Dom ska få stå inne imorgon då det är livsfarligt att stå i hagarna nu, det är både vatten överallt och is under det.. vill bara att det ska smälta bort nu så att man kan börja jobba med hästarna ordentligt, livsfarligt ute just nu..
Imorgon har vi morgonfodring och sen på eftermiddagen så ska vi hämta hö, så Matilda hjälpte mig att städa undan all gammal löshö som legat under pallarna, vad gör man med allt de? Det är en hel hög ute i ladan nu, kanske slänga ut i hagen? Känns onödigt att slänga flera kilo..



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback