Uteritt med Jolly & Matilda

Som ni vet så rider jag tillsammans med min vän Matilda som rider in två styckten conemara ponier på tre år, Maja & Jolly. Idag hade hon Jolly med sig och vi planerade på att rida bort till forf skogen. Det gick bra påvägen dit men sedan började hästarna fjanta sig och Jolly började testa Matildas tålamod lite genom att kicka för skänkeln och det slutade med att Rosalita fick sig en kick på baken, men det var ingen fara med henne men är ändå väldigt nojjig så kollade igenom henne otroligt noga efteråt.
Vi skrittade iallafall tillbaka och sedan ut på stranden för att följa Matilda & Jolly hem. Vi travade hela stranden och när dom ridit iväg så tog vi en galopp längs hela stranden, hoppade någon stock och hoppade ner i "diken" som bildas på våran strand. Hon sprang på riktigt ordentligt i låg form och arbetade igenom hela kroppen, och när vi kom till slutet av stranden var både hon och jag helt slut så vi skrittade hem igen.
Älskar att rida på stranden eftersom att vi har såpass bra underlag där, det är bra för henne att komma ifrån ridbanan lite och det är perfekt för konditionsträning.
Imorgon väntas hoppning. Ska hoppa lite små hinder och konditionsträna lite mer.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback