Gårdagens ridpass

Red bort till Matilda idag igen för att rida samma runda som igår. Rosalita var mycket mer framåt och kunde gå först i början också, super! Matida hade Maja med idag och vi tog hennes första galoppsprång. Första rundan blev det två galoppsprång och sedan slängtrav. Vi gjorde om det och det blev en hel del bocksprång. Sedan den tredje gången så blev det galopp blandat med bocksprång och där var Matilda nöjd med sin trötta ponny, haha.
Jag skrittade hem ( vilket gick bra tills vi kom till hästhagarna ) och in i paddcoken. Red lite dressyr, jobbade på galoppfattningarn ( som hon verkar ha glömt ) lät henne springa på i sin egen fart och la henne i en lååg form, vilket hon uppskattade mycket mer och det blev inte lika mycket tjafs. Vi blev båda två helt slut och det hann bli mörkt innan vi kom in i stallet.
Hon fick lite käk och sedan åkte regntäcket på då det regnade lite när vi red. Synd att jag inte hade någon kamera med mig.. hon är helt bedårande när hon är helklädd i rosa i hagen, haha!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback