Är människan sjuk i huvudet?!

När vi kom till stallet igår så var Flickans ägare där, som jag faktiskt aldrig träffat förut. Flickan hade tydligen skador i underlivet och hon trodde att dom var orskade av hagkompisarna. Men när vetrinären kom så kunde inte inte säga att säkert att det var hagkompisarna som orskat skadorna utan att det mycket väl kunde varit en människa.
Förstår ni? Det kan ha varit en MÄNNISKA i hagarna och SKÄRT i hästen?! Fattar ni hur SJUKT det är? Vilken jävla idiot gör på detta viset och framförallt till försvarslösa djur, vad är det för sjuk tillfredsställelese man får av att skada och tortera någon?
Usch.. blir så himla upprörd.. kunde lika gärna ha varit Rosalita..


tisse

Jag håller med dig. Man kan fråga sig hur sjuk en människa kan bli?!

Men hur vore det om vi människor reagerar lika mycket när en människa skär i en annan människa?

2011-09-28 // 08:19:23
Jenny

Det hände en häst i mitt stall förra sommaren när hon var på bete, dock stod inte min häst där då, tack och lov! Men vi var alla lite nervösa att han skulle komma tillbaka i år :s

2011-09-28 // 09:15:04

"Tisse" - Kanske anledningen till att man reagerar på detta vis är för att vi är medvetna om hur oskyliga och försvarslösa dessa djur är. Det är vårat jobb att se till att våra djur är säkra och mår bra, och när man inte kan garantera säkerheten för dom så gör det ont i en.



Jenny - Hemskt är det. Speciellt när det är i vårat lilla stall som ligger i närheten av där vi bor.. det är riktigt riktigt svårt att förstå hur en människa kan vara kapabel till en sånn akt.

2011-09-28 // 10:29:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback